Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis - popis produktu

Oranžová kožená kabelka od Delami s nevšedným strihom a kvalitným spracovaním. Hlavný úložný priestor je delený priehradkou na zips, kabelka pevne drží tvar a všetky vaše veci pohodlne zabezpečíte zipsom. Úložiská na drobnejšie veci poskytnú menšie vrecká na zips na prednej aj zadnej strane kabelky. Dve pevné uchá umožnia pohodlné nosenie kabelky cez plece alebo v ruke. Nápadný vzhľad príjemnej kože je doplnený striebornou farbou kovania. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34 x 27-36 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 55 cm Kód tovaru: MF5088NEW

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez plece oranžová - Delami Nellis - ako nakúpiť najvýhodnejšie?