Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia - popis produktu

Praktická a jednoduchá crossbody kabelka s jemným prešitím na spodnej časti kabelky a logom talianskej značky. Svojím klasickým tvarom a hladkou kožou sa spoľahlivo hodí na denné aj večerné nosenie. Zatváranie kabelky je zaistené zipsom av zadnej časti je tiež zipsové vrecko. Popruh, ktorý je súčasťou kabelky je možné nastaviť na požadovanú dĺžku vďaka pracke. Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 20 x 19 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: HAI0101101

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka béžová/koňaková - Delami Nadia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?