Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin - popis produktu

Malá crossbody taupe kabelka od obľúbenej značky Delami Vera Pelle na každý deň. Krásny a praktický kúsok vhodný na všetky príležitosti, kedy chcete mať svoje osobné veci neustále pri sebe. Hlavný úložný priestor uzavriete zipsom, menšie vrecko na drobnosti nájdete na zadnej strane kabelky. Popruh je odnímateľný s možnosťou regulácie dĺžky, kabelku Gosslin tak môžete nosiť cez plece alebo do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 23 x 16,5 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5232NEW

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka taupe - Delami Gosslin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?