Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela - popis produktu

Elegantný dámsky doplnok od značky Delami, ktorý je možné nosiť cez rameno aj ako crossbody. Kabelka ponúka priestranné vrecko na zips, pre pohodlné používanie po celý deň. Vnútri nechýbajú postranné priehradky na drobnosti aj menšie vrecko na zips. Popruh je pevný a dlhý na nosenie ako na ramene, tak do kríža. Predný diel zdobí logo značky, rovnako tak strieborné vodorovne šité zipsy. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 22 x 19 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: H131000  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka hnedá - Delami Samuela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?