Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies - popis produktu

Väčšia kožená taupe kabelka Delami Vera Pelle na každý všedný aj nevšedný deň. Hlavný úložný priestor je dostatočne veľký a ponúka aj menšiu priehradku na zips na vaše drobnosti. Kabelka pevne drží tvar a všetky vaše veci pohodlne zabezpečíte zipsom. Dve pevné uchá umožnia pohodlné nosenie kabelky cez plece alebo v ruke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery: 37 x 34,5 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 61 cm Kód tovaru: 52822

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez plece taupe - Delami Nooxies - ako nakúpiť najvýhodnejšie?