Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti - popis produktu

Dámska kožená kabelka, v pevnom kufríkovom prevedení a croco designom. Skvele doladí váš kostým aj kabát a to nielen na pracovnú schôdzku. Kabelka ponúka dve hlavné vrecká na zips, na bezpečné uloženie vašich osobných vecí a všetkého, čo bežne nosíte pri sebe. Nechýbajú vnútorné postranné priehradky na drobnosti či mobil. Uši sú pevné, kratšie do ruky, dlhý popruh na pohodlné nosenie na ramene, je na pripnutie. Spodný diel tašky má nožičky, chráni tak kabelku, proti poškriabaniu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 33 x 24 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 40 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5452-C40

Produkt Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti - parametre produktu

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka do ruky taupe - Delami Neferti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?