Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa - popis produktu

Vnútorný priestor tejto modrej kabelky od Delami je priehradkou na zips delený na dve časti, vaše veci tak budete mať vždy prehľadne roztriedené. Menšie vrecko na vaše drobnosti, ktoré chcete mať neustále rýchlo po ruke, vám ponúka zadnú vonkajšiu časť kabelky. Kabelku môžete nosiť v ruke alebo pohodlne cez plece. Vďaka kvalitnej mäkkej koži a obľúbenému lodičkovému strihu vám perfektne sadne k telu. K dispozícii je však aj úzky dlhší popruh nastaviteľnej dĺžky, ktorý jednoducho pripnete a kabelku tak budete môcť nosiť štýlovo do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 32 x 32 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 41 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5375NEW

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez plece modrá - Delami Lucisa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?