Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin - popis produktu

Nadčasová kabelka, ktorá osloví každú ženu. Hlavné vrecko je na zips, vo vnútri priestor na všetko potrebné. Predná aj zadná strana kabelky má tiež menšie vrecko na zips, na prednej strane je ozdoba v tvare strapce. Ucho je dostatočne dlhé na pohodlné nosenie na ramene či do kríža. Kvalitný a dlhotrvajúci prírodný materiál a zároveň štýlový kúsok, ktorý vám bude dlho robiť radosť. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 20 x 23 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: HAI0120104

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka červená - Delami Evangelin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?