Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey - popis produktu

Nadčasová, veľká, pohodlná a praktická kožená taška na každodenné užívanie. Je ušitá z prvotriedneho prírodného materiálu a jej predný diel vás očarí na prvý pohľad, svojim originálnym spracovaním. Po roztvorení zipsu, Vám taška ponúkne skutočne veľký priestor na všetko, čo nosíte so sebou. Vnútri nesmie chýbať postranné vrecká na drobnosti či mobil. Uši sú pevné, vybavené prackou na predĺženie či skrátenie. Dlhý popruh, na pohodlné nosenie na pripnutie. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 53 x 31 x 16 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 18 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5510

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey - parametre produktu

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka hnedá - Delami Odrey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?