Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin - popis produktu

Štýlové kožené produkty značky Delami, sú výrobky vysokej kvality a spracovania. Ponúkajú celú škálu produktov a my Vám ich veľmi radi ponúkame na našom eshope. Tento batôžtek, bude neodmysliteľnou súčasťou Vášho šatníka na každý deň. Hlavné vrecko je na dvojitý zips, na pohodlné používanie po celý deň. Vnútri menšie otvorené priehradky a miesto na všetko, čo musíte mať stále po ruke. Predná aj zadná časť, taktiež ponúkajú praktické vrecká na zips, ideálne na drobnosti. Ucho je pevné, krátke do ruky, popruhy dostatočne dlhé na nosenie na ramenách a dajú sa nastaviť. Kovanie je mosadzné a umocňuje štýl batohu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 29 x 34 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GG333

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy, Kožené kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh tmavo hnedý - Delami Sarabin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?