Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta - popis produktu

Kožená peňaženka je skvelý doplnok, ktorý nesmie chýbať v žiadnej dámskej kabelke aj batohu. Veľká dámska kožená peňaženka, ktorá sa stane Vaším obľúbeným kúskom. Po rozopnutí chlopne na cvok, Vám peňaženka ponúkne dostatok miesta na uloženie vašich papierových peňazí, dokladov aj kariet. Drobné mince uschováte v kapsičke pod chlopňou, ktorá je na kovový klips. Predný diel peňaženky zdobí jemné logo značky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 18,5 x 9 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: 8948

Produkt Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka hnedá - Delami Grentta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?