Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena - popis produktu

Príjemný a kvalitný dámsky kožený batoh, na skvelé užívanie po celý deň. Hlavné vrecko sa otvára na dvojitý zips. Vnútri nájdete dostatok miesta na uloženie všetkého, čo musíte mať pri sebe. Vnútri nechýbajú postranné priehradky na drobnosti aj menšie vrecko na zips. Predný aj zadný diel batohu, taktiež ponúka možnosť uloženia drobností, ktoré chcete mať stále po ruke. Ucho je pevné do ruky aj na zavesenie. Popruhy sú dlhé a dajú sa nastaviť, na nosenie po celý deň. Na prednej strane jemné logo značky. Kovanie v mosadznej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, na vrátenie máte až 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 26 x 31 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 24,5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: EX2001

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena - parametre produktu

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh zelený - Delami Vera Pelle Liviena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?