Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta - popis produktu

Veľmi nápadité spojenie batôžku a kabelky dohromady Vám zaručí byť stredobodom pozornosti kdekoľvek. Hlavný úložný priestor uzavrite zipsom. Prednú stranu potom zdobí šikmé zvislé vrecko na zips na Vaše drobnejšie veci. Rovné zvislé vrecko na zips potom nabehnete na zadnej strane batôžku. Na nosenie v ruke vám poslúžia dve pevné menšie uši. Všetko je potom doplnené štýlovým odnímateľným popruhom v dolnej časti, ktorý sa dá pomocou zipsu rozdeliť na dva. Kvalitná koža, nevšedný vzhľad a nadčasové mosadzné kovanie tak vytvára naozaj jedinečný kúsok, ktorý podčiarkne Váš osobitý štýl. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 24,5 x 30 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 29 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná, odnímateľný (v dolnej časti) Kód tovaru: GG880

Produkt Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Dámské kabelky, Dámske batohy, Kožené kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh červený - Delami Wernieta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?