Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen - popis produktu

Praktická sivá kozmetická taška na cesty. Tento model s premysleným dizajnom od Delami ponúka hneď dva hlavné úložné priestory na zips a medzi nimi otvorenú priehradku. Menšie priehradky sú k dispozícii po stranách. Bez problému tak uložíte aj viac kefiek na zuby, pastu, šampón, hrebienok a ďalšie hygienické potreby. Šikovný bonus - taštička je po bokoch vybavená patentkami, ktoré ju po ich zapnutí zúžia. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26,5 x 16 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: ORGA

Produkt Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen patrí do skupiny produktov Kozmetické tašky, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen - parametre produktu

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen - história ceny a dostupnosti

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kozmetická taška sivá - Delami Mischen - ako nakúpiť najvýhodnejšie?