Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441:Je pre vás dôležité vyzerať dokonale? Dajte šancu holiacemu strojčeku pre mužov BRAUN. Všetko je s ním rýchle a ľahké. Ide o bezdrôtový model, takže vás nebude rušiť žiadny kábel. Máte na výber medzi mokrým a suchým holením. Konečné rozhodnutie je len na vás. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Hlavné prednosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 O perfektne hladkú pokožku sa postará pánsky holiaci strojček BRAUN Je určený na tvár Nabíjanie sa rieši dobíjacím akumulátorom Batéria je pripravená na 180 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Má kompletne vodoodolné telo Strojček na holenie vám bude poruke pri detailnej úprave fúzov Medzi príslušenstvo patrí aj puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN je zárukou kvality a odolnosti Upravený vzhľad hrá v našich životoch podstatnú rolu. S holiacim strojčekom BRAUN bude váš zovňajšok pôsobiť reprezentatívnym dojmom. Telo strojčeka je z vodoodolných materiálov, takže si ho môžete vziať do sprchy. Presne zodpovedajúci strih získate vďaka zastrihávaču, ktorý vám vytvaruje dokonalý tvar. Komfortná bezdrôtová prevádzka Absencia káblov vám zaistí pohodlné používanie bez obmedzenia. Batéria vám vystačí až na 180 min pravidelného holenia. Nechajte sa rozmaznávať holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 - parametre produktu

KategóriaHoliace strojčeky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.sk

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 9 BT9441 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?