Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390:Vyžadujete vždy precízne upravený vzhľad? Potom sa vám možno bude páčiť holiaci strojček pre mužov BRAUN. Môžete s ním oholiť tvár, nohy, intímne partie a telo. Práca s ním je jednoduchá a rýchla. Ide o bezdrôtový model, takže vám nikde nebudú prekážať káble. Funguje na princípe planžetového mechanizmu, ktorý vám urobí radosť hladkým oholením. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je strieborná. Hlavné prednosti holiaceho strojčeka Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 Na perfektné oholenie pokožky poslúži pánsky holiaci strojček BRAUN Môžete ho použiť na tvár, nohy, intímne partie a telo Disponuje dobíjacím akumulátorom Batéria je pripravená na 50 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Potrebné batérie získate v balení Planžetový holiaci mechanizmus vyniká kvalitným a hladkým oholením S vodoodolným telom Stav nabíjania strojčeka si môžete overiť LED indikátorom Strojček na holenie vám zaručí bezchybnú úpravu fúzov Potrebné informácie si prečítate na digitálnom displeji Strojčeku na holenie nechýba ani funkcia rýchlonabíjania Balenie tvorí tiež štetček na čistenie, puzdro/taštička a napájací adaptér Strojček na holenie BRAUN dopĺňa strieborná farba Holiaci strojček BRAUN zaručuje kvalitné vyhotovenie Pre veľa z nás je upravený zovňajšok veľmi podstatný. S holiacim strojčekom BRAUN bude váš zovňajšok upravený počas chvíle. Na výrobu bol zvolený vodoodolný materiál, takže si ho s pokojným svedomím je možné vziať do sprchy. Presne zodpovedajúci strih získate vďaka zastrihávaču, ktorý vykúzli dokonalý tvar. O stave nabíjania informuje LED indikátor. Na digitálnom displeji uvidíte potrebné údaje, vďaka ktorým zaistíte optimálnu prevádzku holiaceho strojčeka. Holiaci strojček disponuje funkciou rýchleho nabíjania, takže naplní kapacitu akumulátora v kratšom čase. Komfortná bezdrôtová prevádzka Moderné bezkáblové vyhotovenie umožňuje maximálnu voľnosť pohybu pri holení. Batéria vám vystačí až na 50 min pravidelného holenia. Batérie sú dodávané spolu s výrobkom. Priveďte svoj zovňajšok k dokonalému štýlu s presným holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: štetček na čistenie, puzdro/taštička a napájací adaptér

Produkt Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - parametre produktu

KategóriaHoliace strojčeky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.sk

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 7 71-S1000s Elektrický Holiaci Strojček + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?