Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035630

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035630

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035630

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390:Hľadáte spoľahlivý nástroj na úpravu fúzov? Potom sa poobzerajte po holiacom strojčeku pre mužov BRAUN. Je vhodnou voľbou na telo. Môžete sa tešiť na jeho ľahké a rýchle používanie. Tento typ sa radí k bezdrôtovým modelom, takže vám nikde nebudú prekážať káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Zásadné vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 Užitočným pomocníkom pre perfektný vzhľad pokožky sa stane pánsky holiaci strojček BRAUN Využijete ho na telo Nabíjanie sa rieši dobíjacím akumulátorom Batéria vydrží až 50 min pravidelného holenia Doba nabíjania sa pohybuje okolo 60 h Typ batérie: li-ion dobíjacia Má funkciu rýchleho nabitia Obsahom balenia je tiež puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN je zárukou kvality a odolnosti Upravený vzhľad hrá v našich životoch podstatnú rolu. S holiacim strojčekom BRAUN sa stane úprava vášho zovňajšku príjemnou činnosťou. Holiaci strojček sa vyrába s funkciou rýchlonabíjania, vďaka tomu postačí len krátka doba na jeho dobitie. Pohodlné bezdrôtové používanie Nič nie je viac obťažujúce ako káble, a preto výrobca zhotovil tento bezkáblový model. Batéria je pripravená na 50 min pravidelného holenia. Plné nabitie dosiahnete o 60 h. Vyšperkujte svoj zovňajšok k dokonalosti pomocou holiaceho strojčeka BRAUN. Obsah balenia: puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan

Tento produkt nájdete v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035630 patrí do skupiny produktov Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?