Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9143862

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9143862

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9143862

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov:Chcete dosiahnuť dokonale upravenú tvár na niekoľko spôsobov? Potom sa poobzerajte po holiacom strojčeku pre mužov BRAUN. Je určený na telo. Môžete sa spoľahnúť na jednoduché použitie. Ide o model s bezdrôtovou prevádzkou, takže vás neobmedzujú ani káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Kľúčové vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov Dokonale hebkú a jemnú pokožku dosiahne pánsky holiaci strojček BRAUN Je určený na telo Má k dispozícii dobíjací akumulátor Batéria vydrží až 80 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Dá sa umývať pod tečúcou vodou Strojček na holenie zvládne akýkoľvek štýl fúzov od strniska až po dlhé fúzy Dĺžka strihu nadstavcov činí 3 mm a 5 mm V balení sa nachádza aj zastrihávací nadstavec Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN vás nadchne odolnosťou a kvalitným vyhotovením Pre mnohých z nás je upravený vzhľad veľmi dôležitý. S holiacim strojčekom BRAUN bude váš zovňajšok pôsobiť reprezentatívnym dojmom. Údržba strojčeka je možná pod tečúcou vodou. Presne zodpovedajúci strih získate vďaka zastrihávaču, ktorý vykúzli dokonalý tvar. Bezprostredne sa nedotýka kože, takže nedochádza k podráždeniu. Poradí si s chĺpkami a fúzmi rôznej dĺžky. Dĺžka nadstavcov je 3 mm a 5 mm. Pohodlné bezdrôtové používanie Bezkáblová technológia zariadi komfortné holenie s maximálnou voľnosťou. Batéria vydrží až 80 min pravidelného holenia. Doveďte svoj štýl k dokonalosti s presným a účinným holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: zastrihávací nadstavec

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9143862 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - parametre produktu

KategóriaHoliace strojčeky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.sk

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?