Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450:Chcete mať istotu, že vaše fúzy budú perfektne upravené? Potom by vás mohol osloviť strojček na holenie pre mužov BRAUN. Je vhodnou voľbou na tvár a telo. Poteší vás jeho jednoduché a rýchle použitie. Ide o bezdrôtový model, takže nemusíte myslieť na žiadne káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Hlavné prednosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 Užitočným pomocníkom pre perfektný vzhľad pokožky sa stane pánsky holiaci strojček BRAUN Používa sa na tvár a telo Napája sa akumulátorom Batéria vydrží až 100 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Potrebné batérie sú obsiahnuté v balení Jeho telo je vyrobené z vodoodolných materiálov Pohodlne ho umyjete pod tečúcim kohútikom Príslušenstvo tvorí tiež štetček na čistenie, puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN zaručuje kvalitné vyhotovenie Pre veľa z nás je upravený zovňajšok veľmi podstatný. S holiacim strojčekom BRAUN bude úprava vášho zovňajšku oveľa účinnejšia. Má kompletne vodoodolné telo, takže môže prísť do kontaktu s vodou. Údržba strojčeka je možná pod tečúcou vodou. Komfortná bezdrôtová prevádzka U ponúkaného prístroja uvítate bezkáblové vyhotovenie, ktoré vám dopraje maximálnu voľnosť pohybu pri holení. Batéria vydrží až 100 min pravidelného holenia. Batérie nájdete v balení. Pozdvihnite svoj zovňajšok na vyššiu úroveň a stavte na holiaci strojček BRAUN. Obsah balenia: štetček na čistenie, puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan

Tento produkt nájdete v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 patrí do skupiny produktov Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun multifunkčný zastrihávač 7 MGK7450 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?