Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9036229

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9036229

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9036229

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov:Je pre vás prioritou, aby vaša tvár bola vždy starostlivo upravená? Potom sa poobzerajte po holiacom strojčeku pre mužov BRAUN. Je vhodný na telo. Môžete sa spoľahnúť na jednoduché použitie. Radí sa medzi bezdrôtový model, takže vám nikde nebudú prekážať káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Hlavné prednosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov Revolúciu na získanie dokonale hladkej pokožky prináša pánsky holiaci strojček BRAUN Je určený na telo Disponuje dobíjacím akumulátorom Batéria vydrží až 80 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Dá sa umývať pod tečúcou vodou Strojček na holenie je zárukou dokonalej úpravy fúzov Dĺžka strihu nadstavcov činí 3 mm a 5 mm Medzi príslušenstvo patrí aj zastrihávací nadstavec Strojček na holenie BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN vyniká svojim kvalitným spracovaním Chcete byť vždy pekne upravení? S holiacim strojčekom BRAUN vás začne starostlivosť o zovňajšok zase baviť. Ľahko ho umyjete pod tečúcou vodou. Strih ľubovoľne upravíte zastrihávačom, ktorý vykúzli dokonalý tvar. Čepieľky sú vďaka dĺžke nadstavca vzdialené od kože, takže nedochádza k podráždeniu. Hravo zvláda chĺpky aj fúzy rôznych dĺžok. Dĺžka nadstavcov dosahuje 3 mm a 5 mm. Pohodlné bezdrôtové používanie Bezkáblové vyhotovenie vám zaručí slobodu pohybu v každej situácii. Batéria vám vystačí až na 80 min pravidelného holenia. Vylepšite vzhľad pokožky a sami sa presvedčte o výkone holiaceho strojčeka BRAUN. Obsah balenia: zastrihávací nadstavec

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov #9036229 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - parametre produktu

KategóriaHoliace strojčeky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.sk

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?