Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390:Potrebujete spoľahlivý nástroj na úpravu fúzov? Potom by pre vás mohol byť riešením holiaci strojček pre mužov BRAUN. Môžete s ním oholiť telo. Jeho ovládanie je veľmi intuitívne a zvládne ho každý. Tento typ sa radí k bezdrôtovým modelom, takže nebudete obmedzení dĺžkou kábla. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Zásadné vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 S dokonale hebkou a jemnou pokožkou vám pomôže pánsky holiaci strojček BRAUN Je vhodný na telo Napája sa pomocou akumulátora Batéria vydrží až 50 min pravidelného holenia Batéria sa nabije o 60 h Typ batérie: li-ion dobíjacia Strojček na holenie disponuje funkciou rýchleho nabíjania V balení sa nachádza aj puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan Strojček na holenie BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN zaručuje kvalitné vyhotovenie Upravený vzhľad je neoddeliteľnou súčasťou dnešného života. S holiacim strojčekom BRAUN bude úprava vášho zovňajšku oveľa jednoduchšia. Strojček na holenie ponúka funkciu rýchlonabíjania, ktorá zaručí krátku dobu dobíjania. Komfortná bezdrôtová prevádzka S moderným bezkáblovým vyhotovením si užijete maximálnu voľnosť pohybu pri holení. Batéria je pripravená na 50 min pravidelného holenia. Na plné nabitie vám bude stačiť 60 h. Vylaďte svoj štýl k dokonalosti s holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?