Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390:Je pre vás dôležité vyzerať dokonale? Potom by pre vás mohol byť riešením holiaci strojček pre mužov BRAUN. Je vhodný na tvár, chrbát a telo. Prácu s ním zvládne úplne každý. Typovo ho radíme medzi bezdrôtové modely, takže nebudete musieť kontrolovať káble. Charakterizuje ho planžetový holiaci mechanizmus, ktorý vzbudí váš záujem nielen hladkým oholením. Holiaci strojček umožňuje zastrihnutie až na 5 mm. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je tmavosivá. Kľúčové prednosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 Na dosiahnutie hebkej a jemnej pokožky využite pánsky holiaci strojček BRAUN Oholíte s ním tvár, chrbát a telo Na napájanie slúži dobíjací akumulátor Batéria vydrží až 60 min pravidelného holenia Doba nabíjania sa pohybuje okolo 1 h Typ batérie: li-ion dobíjacia Potrebné batérie sú obsiahnuté v balení Planžetový holiaci mechanizmus zaistí kvalitné a hladké oholenie Ľahko ho umyjete pod tečúcou vodou Pridaná LED kontrolka ukazuje stav nabitia Dôležité informácie sa dočítate na digitálnom displeji Docielite dĺžku strihu 5 mm Dĺžka strihu nadstavcov je 2 mm, 3 mm a 5 mm Príslušenstvo tvorí tiež štetček na čistenie, puzdro/taštička a nabíjací stojan Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa tmavosivá farba Holiaci strojček BRAUN vás nadchne odolnosťou a kvalitným vyhotovením Pre mnohých z nás je upravený vzhľad veľmi dôležitý. S holiacim strojčekom BRAUN bude váš zovňajšok pôsobiť reprezentatívnym dojmom. Po použití ho opláchnite pod tečúcou vodou. S LED kontrolkou okamžite spoznáte, ako je prístroj nabitý. Na digitálnom displeji budete mať k dispozícii dôležité informácie, ktoré je ohľadom prevádzky strojčeka na holenie potrebné vedieť. Holenie prebieha bez priameho kontaktu s pokožkou, takže nedochádza k podráždeniu. Choďte proti prúdu a jednoducho si ohoľte fúzy a chĺpky akejkoľvek dĺžky. Dĺžka nadstavcov dosahuje 2 mm, 3 mm a 5 mm. Komfortná bezdrôtová prevádzka Nič nie je viac obťažujúce ako káble, a preto výrobca zhotovil tento bezkáblový model. Batéria vydrží až 60 min pravidelného holenia. Plné nabitie dosiahnete o 1 h. Potrebné batérie nájdete v balení. Vylaďte svoj štýl k dokonalosti s holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: štetček na čistenie, puzdro/taštička a nabíjací stojan

Produkt Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - parametre produktu

KategóriaHoliace strojčeky
ZnačkaBRAUN
E-shopAlza.sk

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Tmavo sivý + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?