Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1:Dávate prednosť dokonale upravenému vzhľadu? Potom by pre vás mohol byť riešením holiaci strojček pre mužov BRAUN. Môžete s ním oholiť tvár a telo. Všetko vám pôjde samo od ruky. Ide o model s bezdrôtovou prevádzkou, takže nemusíte myslieť na žiadne káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Hlavné vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 Dokonale hebkú a jemnú pokožku vám zaistí pánsky holiaci strojček BRAUN Oholíte s ním tvár a telo Na napájanie využijete dobíjací akumulátor Batéria vydrží až 100 min pravidelného holenia Typ batérie: li-ion dobíjacia Batérie dostanete v balení Má kompletne vodoodolné telo Údržbu ľahko vykonáte pod tečúcou vodou Balenie tvorí tiež štetček na čistenie, puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan Strojček na holenie BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN je výnimočný svojou kvalitou a odolnosťou Je pre vás upravený vzhľad dôležitý? S holiacim strojčekom BRAUN upravíte svoj vzhľad počas krátkej chvíle. Telo strojčeka je z vodoodolných materiálov, takže si ho s pokojným svedomím je možné vziať do sprchy. Môžete ho namočiť bez toho, aby ste mu ublížili. Pohodlné bezdrôtové používanie Moderné bezkáblové vyhotovenie umožňuje maximálnu voľnosť pohybu pri holení. Batéria je pripravená na 100 min pravidelného holenia. Batérie sú dodávané spolu s výrobkom. Pozdvihnite svoj zovňajšok na vyššiu úroveň a stavte na holiaci strojček BRAUN. Obsah balenia: štetček na čistenie, puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec, holiaca hlavica a nabíjací stojan

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?