Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035807

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035807

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035807

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390:Je pre vás dôležité, aby vaša tvár zakaždým vyzerala dobre? Potom sa vám možno bude páčiť holiaci strojček pre mužov BRAUN. Je vhodnou voľbou na telo. Jeho použitie je ľahké a rýchle. Ide o model s bezdrôtovou prevádzkou, takže nebudete obmedzení dĺžkou kábla. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Zásadné vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 Užitočným pomocníkom pre perfektný vzhľad pokožky sa stane pánsky holiaci strojček BRAUN Je určený na telo Nabíjanie sa rieši dobíjacím akumulátorom Batéria vydrží až 50 min pravidelného holenia Batéria bude plne nabitá o 60 h Typ batérie: li-ion dobíjacia Má funkciu rýchleho nabitia Príslušenstvo tvorí tiež puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan Vydarené vyhotovenie holiaceho strojčeka BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN poteší svojou kvalitou a odolnosťou Upravený vzhľad je neoddeliteľnou súčasťou dnešného života. S holiacim strojčekom BRAUN bude váš zovňajšok pôsobiť reprezentatívnym dojmom. Holiaci strojček je vybavený funkciou rýchleho nabíjania, vďaka tomu postačí len krátka doba na jeho dobitie. Pohodlné bezdrôtové používanie Bezkáblové vyhotovenie vám zaručí slobodu pohybu v každej situácii. Batéria vydrží až 50 min pravidelného holenia. Plné nabitie dosiahnete o 60 h. Doveďte svoj štýl k dokonalosti s presným a účinným holiacim strojčekom BRAUN. Obsah balenia: puzdro/taštička, zastrihávací nadstavec a nabíjací stojan

Tento produkt nájdete v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 #9035807 patrí do skupiny produktov Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet & Dry + zastrihávač Braun Series 7 HC7390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?