Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - popis produktu

Holiaci strojček Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov:Je pre vás dôležitý kvalitný výsledok pri úprave fúzov? Potom by vám mohol padnúť do oka holiaci strojček pre mužov BRAUN. Príde vám vhod na telo. Všetko je s ním rýchle a ľahké. Typovo ho radíme medzi bezdrôtové modely, takže nemusíte myslieť na žiadne káble. Farba holiaceho strojčeka BRAUN je čierna. Hlavné vlastnosti holiaceho strojčeka Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov O perfektne hladkú pokožku sa postará pánsky holiaci strojček BRAUN Môžete ho použiť na telo Disponuje dobíjacím akumulátorom Batéria vydrží až 80 min pravidelného holenia Stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou Dĺžka strihu nadstavcov činí 3 mm a 5 mm Balenie tvorí tiež zastrihávací nadstavec Strojček na holenie BRAUN dopĺňa čierna farba Holiaci strojček BRAUN vyniká svojim kvalitným spracovaním Chcete byť vždy pekne upravení? S holiacim strojčekom BRAUN upravíte svoj vzhľad počas krátkej chvíle. Strojček je možné umývať pod tečúcou vodou. Nepriblíži sa koži ako tradičná žiletka, takže nedochádza k podráždeniu. Nezastaví sa ani pred chĺpkami a fúzmi rôznych dĺžok. Dĺžka nadstavcov je 3 mm a 5 mm. Komfortná bezdrôtová prevádzka Bezkáblová technológia zariadi komfortné holenie s maximálnou voľnosťou. Batéria vydrží až 80 min pravidelného holenia. Vylepšite vzhľad pokožky a sami sa presvedčte o výkone holiaceho strojčeka BRAUN. Obsah balenia: zastrihávací nadstavec

Produkt Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - parametre produktu

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - história ceny a dostupnosti

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + Braun Súprava Na Starostlivosť O Telo 3 BG3350 pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?