Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna - popis produktu

Herné kreslo TACARI môžete umiestniť do každej moderne zariadenej pracovne či kancelárie, ale vynímať sa bude aj v študentských izbách. Priedušná membránová tkanina v oblasti sedadla a operadla prispeje k celkovému komfortu. K dispozícii máte dva vankúšiky, jeden pod hlavu a druhý bedrový, ktoré v prípade potreby môžete odopnúť. Na operadle si navyše môžete vďaka príručnej páčke určiť uhol sklonu. Stoličku je možné výškovo nastaviť pomocou plynového piestu, tuhosť zase prispôsobíte skrutkou pod sedadlom. Maximálna nosnosť až 120 kg.

Produkt Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna - parametre produktu

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo TACARI červená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?