Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená - popis produktu

Hernému kancelárskemu kreslu ALIEN dodávajú na jedinečnom vzhľade otvory v operadle, ktoré vytvárajú dojem pretekárskeho sedadla. Poťah z ekokože v čiernej farbe, jedná sa o syntetickú kožu, ktorá sa skladá z dvoch vrstiev - polyuretánu a ako podklad je bavlna, doplnená detailmi zo sieťoviny MESH v podobe línií v operadle aj sedadle. Pohodlie počas celodenného sedenia, buď pri práci na počítači, alebo hraní hier, umocňuje kvalitná PU výplň v sedadle a operadle s podhlavníkom a pevné plastové podrúčky s profilovaným čalúnením. Správnu stabilitu zabezpečuje plastový kríž s plastovými kolieskami vhodnými na tvrdé typy podláh, ako je dlažba, parkety a plávajúce podlahy. Výšku kresla si môžete nastaviť podľa vlastných potrieb, rovnako tak jednoducho si prispôsobíte tuhosť hojdacieho mechanizmu. Nosnosť kresla je do 120 kg. Jednoduchá a rýchla montáž.

Produkt Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo ALIEN čierna/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?