Hry a hračky pre staršie deti
08.11.2022 | Redakcia

Hry a hračky pre staršie deti

Kreatívne, interaktívne, didaktické, či vedomostné hry a hračky sú  najlepšou prípravou vašich detí pre úspešný život. Zabávajte sa s puzzle a navrhujte stavby v 3D priestore. Rozvíjajte jazykové schopnosti a znalosti cudzích jazykov. Doprajte deťom pohyb na čerstvom vzduchu v spoločnosti svojich rovesníkov. Umožnite im súťažiť a presadiť sa v kolektíve.



Kreatívne hračky

Kreatívne hračky

Kreatívne hračky rozvíjajú predstavivosť, myslenie, fantáziu, aj koordináciu detských rúk. Umožnite vašim malým parádniciam vytvoriť si vlastné ozdoby z korálikov. Nechajte deti modelovať, strihať, kresliť, maľovať, či vyšívať. Umožnite im vytvárať vlastné 3D mozaiky. Práve pre nich sú pripravené úžasné kreatívne sety. Škrabacie obrázky sú zábavnou aktivitou pre šikovné rúčky. Námetom a obsahom zahŕňajú všetky oblasti života.


Kreatívne hračky

Náučné hračky

Náučné hračky

Máte doma výskumníka, objaviteľa? Potom náučné hračky sú tou pravou voľbou. Vaši drobci môžu objavovať princípy matematiky, fyziky, mechaniky, či aerodynamiky. Nechajte ich sledovať základy gravitácie, či interakciu magnetických hračiek. Zdokonaľujte všetky zručnosti vašich ratolestí. Doprajte im rôzne experimentálne súpravy.


Náučné hračkyVzdelávacie hračky

Interaktívne hračky

Interaktívne hračky

Moderné interaktívne hry a hračky naučia cudzí jazyk hravou formou. Dotykové slovníky ponúkajú rôzne tématické obrázky. Deti sa k nim naučia názov, vlastnosť aj preklad do cudzieho jazyka. Slovník obsahuje slová, piesne, aj inštrukcie v oboch jazykoch.

A čo takto detský notebook pre rozvoj logického myslenia, postrehu, či úsudku? Vaše dieťa sa bude hrať ako dospelák. Obsahujú množstvo výukových aktivít.

  • rozvoj jazykovej zásoby v rôznych svetových jazykoch
  • osvojenie správnej výslovnosti
  • rozširovanie vedomostí

Interaktívne hračky

Didaktické hračky

Didaktické hračky

Didaktické hračky efektívne precvičia zručnosti a získané vedomosti detí. Spoznávajte dopravné značky. Je to základ bezpečnej cesty do školy. Precvičujte písanie písmen, číslic, či rôznych tvarov a obrázkov na náučnej tabuli. Skladajte rôznorodé magnetické, či drevené puzzle. Vkladajte tvary do otvorov, hýbte sa v labyrintoch. 


Didaktické hračkyNáučné hračkyVzdelávacie hračky

Hudobné hračky

Hudobné hračky

Hudobné hračky sprevádzajú dieťa od bábätka až do dospelosti. Objavujte s vašim malým muzikantom nové zvuky.

Vyskúšajte rôzne detské hudobné nástroje. Bubnovanie, hra na klávesy a detské dychové nástroje umožňujú spoznávať celú škálu zvukov a melódií.

Alebo máte doma nádejného speváka. Spievanie s detským karaoke mikrofónom ich  naučí správny rytmus aj melódiu obľúbených pesničiek.

Podporte budúceho virtuóza detskými husličkami, či gitarou. Pripravte ich na vystúpenia pri ohníku, či v hale pred obecenstvom.

 


Hudobné hračky

Bábiky a autíčka

Bábiky a autíčka

Doprajte vašim princezničkám bábiky z obľúbenej kreslenej rozprávky, či filmu. Nechajte ich snívať a vymýšľať vlastné príbehy.

Obklopte ich bábikami s dlhými vlasmi, chodiace, hovoriace, reálne, či rozprávkové. Máte už bábiku Mášu, či hrdinov z Labkovej patroly?

Nákladné autá, bagre, policajné, hasičské, či vojenské autá sú snom každého chlapca. Spokojnosť a radosť vašich detí pri hre bude vašou odmenou.


Látkové bábikyPlyšové hračkyAutíčkaKoše na hračkyBábikyStavebné hračky

Detské knihy

Detské knihy

Naučte svoje deti od malička pracovať s knihou. Čítajte im rozprávky a príbehy o boji dobra a zla.

Kreslite, maľujte, vyfarbujte detské omaľovánky. Kontrolujte správne sedenie pri čítaní a kreslení. 

Detské knihy sú plné pútavých obrázkov, zrozumiteľnej grafiky a jednoduchých textov pre ľahké pochopenie. Precvičujte pamäť, sústredenie a slovnú zásobu.


E-knihy pre detiKnihy pre deti

Hry na PC a pre hracie konzoly

Hry na PC a pre hracie konzoly

Rozumná hra počítačových hier má aj pozitívny prínos. Precvičujú sústredenie a logiku.  Vymyslite vlastnú stratégiu a prejavte svoje schopnosti.

Hrajte hry pre jedného, dvoch, či sieťové hry pre celé kolektívy.

Ak chcete byť naozaj pripravení na hru, skontrolujte požiadavky na hardvér vášho herného počítača. Vybavte sa kvalitným hernými príslušenstvom. Buďte o krok pred vaším spoluhráčom a vyhrávajte.


Herné ovládačeHerné sedačkyHerné kresláHerné stolyHry na Xbox OneHry na PCHerné konzolyHry na Xbox 360Hry na Nintendo WiiHerné produktyHerné klávesniceHerné stoličkyHerné myšiPC hryHerné sety

Drevené hračky

Drevené hračky

Drevo patrí k najstarším prírodným materiálom na hranie. Drevené hračky sú aj dnes obľúbené pre príjemný a teplý povrch. Doprajte vašim deťom moderné ekologické hračky. Bábiky, zvieratká, autá a vláčiky, domčeky, či drevené hudobné nástroje.

Drevené motorické hračky sú plné prekvapení.

Urobte radosť vášmu staviteľovi drevenými kockami.

Otáčajte, stláčajte, prevliekajte, rozvíjajte zvedavosť a túžbu spoznávať niečo nové.

  • drevo je obnoviteľný prírodný materiál
  • dlhšia životnosť

Drevené hračkyHračky pre deti

Priestorové 3D hračky

Priestorové 3D hračky

3D hry a hračky podporujú priestorovú predstavivosť. Často sú zábavou pre celú rodinu. 3D leporelá sú určené pre menšie deti. Oživujú v priestore rozprávkové postavičky, zvieratká, dopravné prostriedky, domčeky, či hrady. Zabavte sa skladaním 3D puzzle s námetmi zo všetkých oblastí života. Precvičte svoju predstavivosť. Veľký počet dielikov predstavuje zábavu aj na niekoľko dní.


Puzzlepenové puzzle

Hračky do vody

Hračky do vody

Urobte vašim deťom na prázdninách zábavný deň s nafukovacími hračkami. Lopty, lehátka a nafukovacie člny rôznych tvarov a veľkostí zabavia celú rodinu. Zoberte so sebou moderné paddleboardy. Pádlujte a nacvičujte rovnováhu postojačky. Nezabudnite na bezpečnosť a plávacie vesty. Šnorchlovanie s celotvárovou maskou a plutvami vám umožní pohodlne a bezpečne preskúmať aj svet pod vodou. Nafukovacie sety na volejbal, vodné pólo, či basketbal zaručene zabavia všetkých vašich kamarátov.


PlavkyHračky do vodyPaddleboardyNeoprénové topánkyHračky do vaneNafukovačkyVodné športyTopánky do vody

Hračky do piesku

Hračky do piesku

Hra s pieskom patrí k najstarším detským aktivitám. Modelovanie, hádzanie, či sypanie. Nevyčerpateľná studnica zábavy. Formičky na bábovky, hrabličky, vedierka, fúriky a autíčka sú základným vybavením pre hru s pieskom.

Máte už doma pieskovisko? Potrebujete ho na terasu, či do záhradky? Páči sa vám pieskovisko v tvare mušle, či ako pracovný stolík? Drevené, či plastové? A nezabudnite na kinetický viacfarebný piesok


Hračky na piesok

Hračky na záhradu a vonku

Hračky na záhradu a vonku

Nechajte vyšantiť svoje deti vonku na čerstvom vzduchu. Spestrite im voľný čas hádzaním lietajúcich tanierov, Twist Frisbee, či rôznymi loptovými hrami.

Detský stan, či záhradný domček bude kráľovstvom detskej fantázie. Pri hrách s bábikami a autíčkami vyrozprávajú svoje tajné sny.

Umiestnite na záhradku kvalitné detské ihriská s preliezkami, s trampolínami, šmýkačkami, závesnými hojdačkami a sieťami.

Vytvorte priestor pre kolkové hry, hádzanie na terč, či do cieľa.

Vašim malým pomocníkom určite nesmie chýbať detská výbava s náradím pre malého kutila, či záhradníka.

V lete vaše deti určite ocenia vodné hry v bazéne.

  • športové aktivity odvracajú pozornosť od mobilov,či tabletov
  • podporujú socializáciu v kolektíve

Ťahacie hračkyVonkajšie hračkyLoptové športyRaketové športyHračky na záhraduAtletické športy

Šliapacie hračky

Šliapacie hračky

Šliapacie hračky nabádajú k zdravému pohybu vlastnou silou. Nájdite budúcim pretekárom tú správnu trojkolku, či štvorkolku. Umožnite deťom vyskúšať jazdu na aute, či na traktore s prívesom. Pretekajte, nakladajte, prevážajte. Ovládanie realisticky vyhotovených hračiek z kvalitných materiálov je prípravou na budúce povolanie.


Detské elektrické autá

Detské elektrické autá

Detské elektrické autá sú určené pre malých odvážnych jazdcov. Bezpečnosť šoféra zvyšuje možnosť diaľkového ovládania rodičom. Vaše dieťa si určite obľúbi terénne autíčko, motorku, či traktor. Kabriolet pre malé šoférky bude zábavou pri vašich prechádzkach. Perfektnú jazdu doplní zvuk štartovania, klaksón, predné svetlá, či tachometer s prehrávačom hudby. 


Elektrické autá

Hračky na diaľkové ovládanie

Hračky na diaľkové ovládanie

Hračky na diaľkové ovládanie sú známe ako RC hračky. Darujte robota na ovládanie. Programovateľná hračka chodí, otáča sa, rozpráva príbehy a prehráva aj hudbu. Alebo vaše dieťa obľubuje fantazijné príbehy dinosaurov? RC zvieratká svietia, chrlia paru a budia hrôzu revom.

Užite si veľa zábavy s RC autíčkami, tankami, vrtuľníkmi, či loďkami.

Pre malých milovníkov prírody nájdete realistické RC hady, pavúky, či žraloky do vody. O prekvapenie máte zaručene postarané.


Detské bicykle

Detské bicykle

Zoznámte svoje deti so základmi cyklistiky. Darujte detské odrážadlá a detské bicykle svojim malým závodníkom. Sú perfektným darčekom pre nácvik rovnováhy a rozvoj obratnosti. S pomocnými kolieskami, či bez nich. Nezabudnite na prilbu, chrániče a bezpečná zábava s kvalitným bicyklom môže začať.

  • dostupné modely pre dievčatá aj chlapcov
  • široká škála modelov podľa veku, výšky a váhy dieťaťa
  • nastaviteľná výška sedadla a riadidiel
  • odnímateľné stabilizačné kolieska

Cyklistické chráničeDetské bicykle

Elektrobicykle

Elektrobicykle

Elektrobicykle využívajú pomocnú energiu batérií a prostredníctvom elektromotora pomáhajú pri stúpaní do kopca. Umožňujú absolvovať dlhšie a náročnejšie rodinné cyklotúry. Vyberte si skladací elektrobike na potulky do mesta. Trekingový alebo crossový bike pre zábavu na cyklotrasách v teréne. Robustný horský elektrobike s plným odpružením preverí vaše schopnosti v náročnejšom horskom teréne.

  • možnosť absolvovať náročnejšie cyklotúry aj v teréne mimo záhrady a mesta

ElektrobicykleCyklistické prilbyCyklistické helmy

Kolobežky a elektrické kolobežky

Kolobežky a elektrické kolobežky

Kolobežky sú ideálnym približovadlom v hustej mestskej premávke. Poskladajte kolobežky do autobusu, alebo ich zložte do kufra auta. Kvalitné kolobežky z ľahkým zliatín a hliníka nezaberú veľa miesta, sú vybavené odpružením, kvalitnými brzdami, aj osvetlením.Sú ideálne na presúvanie za prácou, do školy, či na zábavu v skateparkoch.

Športové kolobežky s veľkým predným kolesom umožňujú rýchlu a bezpečnú jazdu aj pri prudkom zjazde.

Detské kolobežky sú ideálne pre najmenších na nácvik rovnováhy.

Elektrické kolobežky vybavené elektromotorom a batériou môžu dosahovať rýchlosť až 25 km/hod a naraz prejdú aj 35 km. Vyrazte teda vo voľnom čase na výlet a užívajte si čerstvý vzduch. 

  • elektrické kolobežky sú cenovo prístupné
  • ľahké na prenášanie
  • nenáročné na uskladnenie doma, či v škole

Elektrické kolobežkyPrilbyKolobežkyChráničeSkladacie kolobežkyFreestyle kolobežky

Kolieskové korčule

Kolieskové korčule

Základom dlhej jazdy s vetrom vo vlasoch na kolieskových korčuliach je antivibračný nosný rám a kvalitné kolieska. Veľkej obľube sa tešia najmä inline korčule .

Detské kolieskové korčule majú možnosť narastať spolu s vaším korčuliarom. Nastavte správnu veľkosť a ide sa na prvý tréning.

Ste milovníkom retro korčuľovania? Určite vás potešia klasické QUAD korčule s kolieskami v doch radoch a s brzdou na špičke korčule.

Slalomové kolieskové korčule bez bŕzd sú zase určené pre milovníkov freeridu a majú špeciálnu konštrukciu pre slalom. Vyskúšajte svoje schopnosti aj kondíciu a jazdite s chráničmi bez ďalších obmedzení. 

 

  • obstarávacia cena dostupná pre širokú verejnosť
  • nenáročné na údržbu
  • nenáročné na uskladnenie

Chrániče kolienKolieskové korčuleInline korčuleKorčule

Elektrické korčule

Elektrické korčule

Elektrické kolieskové korčule na pätu môžete mať vždy so sebou. Elektrický pohon aj batéria sú umiestnené v nosnom ráme, ktorý je vybavený rýchloupínacím systémom. Nasaďte a upnite svoje tenisky. Nepotrebujete žiaden ovládač. Rýchlosť ovládajte tlakom a zdvíhaním nohy voči povrchu.

Pozor, prekvapí vás rýchlosť až 16 km/hod. Chráňte sa pred pádom a užívajte si skvelú zábavu až 30 minút.

  • korčule na pätu nezaberú veľa miesta v batohu, či v taške
  • náročné na balans a udržanie rovnováhy

Chrániče chrbtice

Skateboardy, e-skateboardy, GyroBoardy

Skateboardy, e-skateboardy, GyroBoardy

Skateboard to nie je len zaujímavý šport mladých, ale aj životný štýl voľnosti, extrému a vzrušujúcich zážitkov. Prekonávajte prekážky v skateparku, či lietajte na U rampe. Rôzna technika jazdy vyžaduje iný skateboard, ale prinesie 100% zábavu bez nudy.

Na elektrickom skateboarde nebudete mať problém s dojazdom až 30 km. Ani jazda do kopca vás neprekvapí. Ovládanie rýchlosti bezšnúrovým ovládačom je samozrejmosťou.

Rovnováha a stabilita vám nerobí žiaden problém? Práve pre vás sú určené GyroBoardy. Naklonením do strán, dopredu, či dozadu volíte smer jazdy tohto vozítka ovládaného mikročipmi a stabilizačnými gyroskopami. Užite si adrenalínovú zábavu.

  • moderné, štýlové, adrenalínové vozítka
  • cenovo náročné na zaobstaranie
  • náročné na ovládanie jazdy

SkateboardySkateboarding

Prečítajte si aj

Kuchyne na mieru: Ako navrhnúť ideálny priestor pre vašu rodinu

Pri plánovaní kuchyne na mieru je nevyhnutné skombinovať estetiku s funkčnosťou a prispôsobením osobným potrebám. Či už preferujete tradičné usporiadanie alebo moderný dizajn s ostrovčekom ako centrálnym prvkom, tu nájdete praktické rady, ako navrhnúť kuchyňu, ktorá bude nielen krásna, ale aj maximálne funkčná a účelová pre vašu rodinu.

Ako chodiť v topánkach na podpätku celý deň? Unikátny sprievodca

Nosiť topánky na podpätku celý deň môže byť výzvou, ale s týmito tipmi a trikmi to bude hračka! Či už ste na dôležitej schôdzke, na svadbe alebo len milujete eleganciu, ktorú podpätky prinášajú, tu je niekoľko rád, ako zvládnuť nosenie podpätkov s gráciou a bez bolesti.

Sprchové gély, ktoré sú na vašu hebkú pokožku

Každý deň si v sprche vytvárame krátku chvíľu len pre seba, kedy sa môžeme oddeliť od každodenného zhonu a starostí. Preto je dôležité, aby sme si túto chvíľu užili na maximum a starali sa o svoju pokožku správnym spôsobom.

Parfémy od známych celebrít: Ktoré si našli obľubu medzi ľuďmi?

O tom, že celebrity sú značkami samy o sebe, niet pochýb. Pod svojim menom často rozbiehajú biznis s oblečením, kozmetikou či parfémami. Jedným z prvých parfémov slávnych je vôňa White Diamonds od Elizabeth Taylor, ktorá bola uvedená na trh v roku 1991. Vône celebrít si získali svoju obľubu takmer okamžite a dodnes sa parfumérie plnia novinkami z dielní slávnych.

Druhy sedačiek

Sedačky sú neodmysliteľným prvkom každej obývacej izby, ktoré nám nielen poskytujú pohodlné miesto na sedenie, ale aj ovplyvňujú charakter a štýl našich domovov. V tomto článku sa zameriame na aktuálne trendy v sedačkách, ktoré vnášajú do vašich interiérov prvotriedny luxus a moderný vzhľad.

Pohodlné štylizácie na výlet k moru

Cesta k moru je skvelá príležitosť vychutnať si slnko, modrú vodu a slobodu vo výbere štylizácií. Správne oblečenie a obuv Vám umožnia cítiť sa pohodlne a módne na pláži, aj počas prechádzok po pobrežných mestách. Pripravili sme niekoľko overených tipov na pohodlné štylizácie pre cestu k moru.

Šperky na ples

Výber šperkov na oficiálnu spoločenskú udalosť, akou ples isto je, môže byť niekedy trocha zložitý najmä preto, že je v tomto smere k dispozícii veľké množstvo možností a kombinácií rôznych druhov šperkov. Ako teda dosiahnuť optimálneho výsledku?

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby.

Aké nohavice budú vyzerať najlepšie s pánskymi poltopánkami?

Pánske poltopánky sú typom obuvi, ktorá je tou správnou voľbou prakticky v každej situácii. Nespornou výhodou týchto topánok je aj ich univerzálnosť: ťažko naznačiť módne obdobie, kedy by sa pánske poltopánky vôbec neobjavili na tých najlepších prehliadkových mólach.

Ako si vybrať prenosný reproduktor kamkoľvek - na domov i na cestu?

Hľadáte vhodný prenosný reproduktor kamkoľvek, ku vani, do prírody, na grilovačku, či na piesočnatú pláž pri mori?

Depilácia či epilácia – ako dosiahnuť jemnú, hebkú pokožku?

Jemná pokožka bez chĺpkov? To je sen každej ženy a mnohých mužov. Je to spoločenský trend posledných rokov.

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.