Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?
06.04.2023 | PR článok

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby. Všade tam môžete neplytvať zdrojmi (nielen finančnými) a využívať tovar, ktorý už máme, v maximálnej miere bez toho, aby ste siahali po ďalšom tovare. A ako táto myšlienka súvisí s módnym vzhľadom, novými šatníkovými predmetmi a vytváraním univerzálneho štýlu? Ako vyzerať vždy módne bez plytvania peniazmi a potenciálom, ktorý sa skrýva v každom šatníku.

Jak byste se oblékali v minimalistickém stylu?

Koncept kapsľového šatníka sa už udomácnil v povedomí ľudí, nielen tých, ktorí sa aktívne spájajú s myšlienkou široko chápanej ekológie. Dbať na to, aby šatník obsahoval len naozaj potrebné prvky oblečenia a vyberať ich tak, aby umožňovali vytvárať takmer nespočetné množstvo štylizácií, šetrí nielen peniaze, ale aj čas a priestor.  Kapsľový šatník zaručuje možnosť ľubovoľnej kombinácie jeho častí, takže vznikajú súpravy na každú príležitosť. V takomto šatníku preto nemôžu chýbať základné prvky - nohavice, vrchné oblečenie na každé ročné obdobie, košele, topy a svetre, ale aj elegantné sukne.

Správne zvolený spodný diel je polovicou úspechu pri vytváraní štylizácií, takže výberom správnych sukní sa oplatí venovať trochu viac času. Okrem džínsov, bavlny či športových nohavíc nemôže v žiadnom kapsľovom šatníku chýbať taký ženský akcent ako sukňa. Poskytuje oveľa širšie možnosti ako šaty a jedna sukňa sa dá použiť na vytvorenie nespočetného množstva každodenných, elegantných ako aj formálnych outfitov. Aj v prípade dám, ktoré si nohavice vyberajú na dennej báze, je aspoň jedna sukňa v takomto šatníku skutočným must have. 

Ke stylingu přistupujte individuálně

Sukne sú ideálnym prvkom kapsľových šatníkov, pretože v závislosti od postavy, obľúbeného štýlu a očakávaní je na výber takmer neobmedzená škála strihov, dĺžok a materiálov. Preto si pre seba určite každá z dám nájde svoj ideálny model. Nemožno však zabúdať, že sa v každom takomto šatníku bude hodiť krátka sukňa a dlhší model, vďaka čomu vytvoríte množstvo módnych kombinácií, na rôzne príležitosti. Módne sukne sa stanú dokonalým prvkom každého kapsľového šatníka.

Ceruzková sukňa nad kolená alebo lichobežníková minisukňa sú univerzálnym základom pre vytváranie setov do kancelárie, na univerzitu alebo na popoludnie s priateľmi. Zladením s voľným ležérnym svetrom, módnym topom alebo vypasovaným sakom vytvoríte štylizácie na veľa rôznych príležitostí. Nahradením vrchnej časti lesklým topom a koženou bundou a pridaním štylizovaných topánok získame dokonalý rockový look pre celonočné bláznenie v klube. Ak však siahnete po maxi dĺžke alebo do pol lýtok, vypasovanom tope a krátkej vrchnej časti, dokonale zoštíhlite siluetu a vytvoríte komplet plný nenútenej elegancie a ženského šarmu. Oblečením športovej obuvi, džínsovej bundy a módneho trička však získate dievčenský ležérny štýl, ktorý sa hodí do každej každodennej situácie.

Prečítajte si aj

Kuchyne na mieru: Ako navrhnúť ideálny priestor pre vašu rodinu

Pri plánovaní kuchyne na mieru je nevyhnutné skombinovať estetiku s funkčnosťou a prispôsobením osobným potrebám. Či už preferujete tradičné usporiadanie alebo moderný dizajn s ostrovčekom ako centrálnym prvkom, tu nájdete praktické rady, ako navrhnúť kuchyňu, ktorá bude nielen krásna, ale aj maximálne funkčná a účelová pre vašu rodinu.

Ako chodiť v topánkach na podpätku celý deň? Unikátny sprievodca

Nosiť topánky na podpätku celý deň môže byť výzvou, ale s týmito tipmi a trikmi to bude hračka! Či už ste na dôležitej schôdzke, na svadbe alebo len milujete eleganciu, ktorú podpätky prinášajú, tu je niekoľko rád, ako zvládnuť nosenie podpätkov s gráciou a bez bolesti.

Sprchové gély, ktoré sú na vašu hebkú pokožku

Každý deň si v sprche vytvárame krátku chvíľu len pre seba, kedy sa môžeme oddeliť od každodenného zhonu a starostí. Preto je dôležité, aby sme si túto chvíľu užili na maximum a starali sa o svoju pokožku správnym spôsobom.

Parfémy od známych celebrít: Ktoré si našli obľubu medzi ľuďmi?

O tom, že celebrity sú značkami samy o sebe, niet pochýb. Pod svojim menom často rozbiehajú biznis s oblečením, kozmetikou či parfémami. Jedným z prvých parfémov slávnych je vôňa White Diamonds od Elizabeth Taylor, ktorá bola uvedená na trh v roku 1991. Vône celebrít si získali svoju obľubu takmer okamžite a dodnes sa parfumérie plnia novinkami z dielní slávnych.

Druhy sedačiek

Sedačky sú neodmysliteľným prvkom každej obývacej izby, ktoré nám nielen poskytujú pohodlné miesto na sedenie, ale aj ovplyvňujú charakter a štýl našich domovov. V tomto článku sa zameriame na aktuálne trendy v sedačkách, ktoré vnášajú do vašich interiérov prvotriedny luxus a moderný vzhľad.

Pohodlné štylizácie na výlet k moru

Cesta k moru je skvelá príležitosť vychutnať si slnko, modrú vodu a slobodu vo výbere štylizácií. Správne oblečenie a obuv Vám umožnia cítiť sa pohodlne a módne na pláži, aj počas prechádzok po pobrežných mestách. Pripravili sme niekoľko overených tipov na pohodlné štylizácie pre cestu k moru.

Šperky na ples

Výber šperkov na oficiálnu spoločenskú udalosť, akou ples isto je, môže byť niekedy trocha zložitý najmä preto, že je v tomto smere k dispozícii veľké množstvo možností a kombinácií rôznych druhov šperkov. Ako teda dosiahnuť optimálneho výsledku?

Aké nohavice budú vyzerať najlepšie s pánskymi poltopánkami?

Pánske poltopánky sú typom obuvi, ktorá je tou správnou voľbou prakticky v každej situácii. Nespornou výhodou týchto topánok je aj ich univerzálnosť: ťažko naznačiť módne obdobie, kedy by sa pánske poltopánky vôbec neobjavili na tých najlepších prehliadkových mólach.

Ako si vybrať prenosný reproduktor kamkoľvek - na domov i na cestu?

Hľadáte vhodný prenosný reproduktor kamkoľvek, ku vani, do prírody, na grilovačku, či na piesočnatú pláž pri mori?

Depilácia či epilácia – ako dosiahnuť jemnú, hebkú pokožku?

Jemná pokožka bez chĺpkov? To je sen každej ženy a mnohých mužov. Je to spoločenský trend posledných rokov.

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.

Náramkové hodinky - symbol charakteru, vkusu a elegancie

Potrebujete hodinky do práce, pod vodu, na lietanie, šport a fitness, či inteligentné Smart hodinky? Výber štýlu, materiálu, funkcií a dizajnu je takmer neobmedzený.