Sconto Herné kreslo KASPER červená

Sconto Herné kreslo KASPER červená

Sconto Herné kreslo KASPER červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 149 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo KASPER červená - popis produktu

Herné kreslo KASPER v športovom vyhotovení sa stane nevyhnutným doplnkom každého hráča. Na prvý pohľad zaujme skvelou ergonómiou a výraznými zaoblenými líniami, to všetko tvorí dizajn do podoby pretekárskeho vozidla. Poťah je z ekokože v troch rôznych farbách. Čalúnenie z kvalitnej PU peny pridá na celkovom komforte, čo pri dlhodobom sedení určite oceníte. Odklápacie podrúčky sú taktiež čalúnené a potiahnuté ekokožou pre ešte väčšie pohodlie. Konštrukcia kresla je navyše vybavená hojdacím mechanizmom, ktorého silu možno regulovať plastovou skrutkou pod sedadlom. Páčka na pravej strane ďalej slúži na úpravu výšky sedu. Kreslo je posadené na plastovom kríži striebornej farby s protišmykovými doplnkami. Použitý poťahový materiál sa ľahko čistí. Nosnosť je 120 kg.

Produkt Sconto Herné kreslo KASPER červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo KASPER červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo KASPER červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo KASPER červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo KASPER červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo KASPER červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?