Sconto Herné kreslo COLLIN červená

Sconto Herné kreslo COLLIN červená

Sconto Herné kreslo COLLIN červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo COLLIN červená - popis produktu

Herné kreslo COLLIN v dizajne sedačky pretekárskeho vozidla so zaoblenými líniami a funkčným operadlom zaistí maximálne pohodlie. Poťah je vyrobený z prešívanej ekokože s čalúnením z kvalitnej PU peny a zároveň disponuje odnímateľnými vankúšikmi. Stolička obsahuje hojdací mechanizmus s nastavením protiváhy a aretáciou v základnej polohe. Tuhosť protiváhy je možné regulovať veľkou plastovou skrutkou umiestnenou pod sedadlom. Výška sedenia sa upravuje páčkou na pravej strane pomocou kvalitného plynového piestu. Kríž je kovový, lakovaný čiernou farbou, kolieska sú plastové, čo oceníte na kobercových povrchoch. Nosnosť stoličky je až 120 kg. Ako funkciu môžete využiť niekoľkonásobné polohovanie operadla, a to až do 135 °. Stačí len stlačiť tlačidlo umiestnené pod podrúčkami a operadlo spoločne s podrúčkami sa bude posúvať do stále väčšej relaxačnej polohy.

Produkt Sconto Herné kreslo COLLIN červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo COLLIN červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo COLLIN červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo COLLIN červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo COLLIN červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo COLLIN červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?