Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna - popis produktu

Veľmi elegantné herné kreslo VIGO v dizajne sedačky pretekárskeho vozidla sa vyznačuje ergonomickými tvarmi a moderným vyhotovením. Poťah je tvorený hladkou tkaninou s prešívaním, kvalitné čalúnenie z PU peny v oblasti sedadla a operadla zase umocní celkový komfort počas sedenia. Dva odnímateľné vankúšiky prispievajú k správnemu držaniu tela. Kreslo disponuje synchrónnym mechanizmom s vynikajúcimi ergonomickými vlastnosťami. Kreslo tak nastavíte do ľubovoľnej polohy, ktorá je dynamická, takže operadlo so sedadlom budú vždy kopírovať váš chrbát. Spodná skrutka umožňuje nastavenie tuhosti mechaniky. Nosnosť stoličky je do 130 kg.

Produkt Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna - parametre produktu

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo VIGO sivá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?