Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 159 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna - popis produktu

Luxusné herné a kancelárske kreslo TEO je navrhnuté nielen pre náročné požiadavky hráčov, ale je prispôsobené aj na štandardnú kancelársku prácu. To všetko v maximálnom pohodlí a pri dokonalej ergonómii sedenia. Poťah kombinuje sivú a čiernu perforovanú ekokožu s čiernou sieťovinou MESH. Operadlo je čierne s plastovým výliskom vo futuristickom dizajne. Výplň sedadla aj hlavovej opierky je z veľmi kvalitnej PU peny. Kreslo je vybavené mechanikou permanentného kontaktu s plynulou aretáciou. Pri vypnutí je možné sa s operadlom voľne hojdať. Výška sedenia sa upravuje jednou páčkou na pravej strane pomocou kvalitného plynového piesta. Poloha operadla sa nastavuje druhou páčkou, umiestnenou tiež na pravej strane kresla. Masívny čierny plastový kríž so sivými protišmykovými plastovými doplnkami je osadený plastovými kolieskami, ktoré sú ideálne na tvrdé podlahy. Nosnosť stoličky je až 130 kg.

Produkt Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna - parametre produktu

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Kancelárske kreslo TEO sivá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?