Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 169 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená - popis produktu

Herné kreslo DIFINDIR v športovom vyhotovení sa stane nevyhnutným doplnkom každého hráča. Ergonomické tvarovanie s čalúnením z kvalitnej PU peny umocní komfort počas celodenného sedenia. Na krátky odpočinok je možné využiť sklopenie operadla takmer do horizontálnej polohy. Výškovo nastaviteľné podrúčky budete mať v polohe, ktorá vám najviac vyhovuje. Konštrukcia kresla je navyše vybavená hojdacím mechanizmom, ktorého silu je možné regulovať skrutkou pod sedadlom. Páčka na pravej strane ďalej slúži na úpravu výšky sedu. Nosnosť je 120 kg.

Produkt Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo DIFINDIR čierna/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?