Sconto Herné kreslo STIG červená

Sconto Herné kreslo STIG červená

Sconto Herné kreslo STIG červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 149 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo STIG červená - popis produktu

Herné kreslo STIG v športovom vyhotovení sa stane nevyhnutným doplnkom každého hráča. Na prvý pohľad zaujme skvelou ergonómiou a výraznými zaoblenými líniami, to všetko tvorí dizajn do podoby pretekárskeho vozidla. Poťah z ekokože a látky MESH zaisťuje dobrú priedušnosť, čo pri dlhodobom sedení určite oceníte. Čalúnenie z kvalitnej polyuretánovej peny zase pridá na celkovom komforte. Podrúčky sú taktiež čalúnené a potiahnuté ekokožou pre ešte väčšie pohodlie. Konštrukcia kresla je navyše vybavená hojdacím mechanizmom, ktorého silu možno regulovať plastovou skrutkou pod sedadlom. Páčka na pravej strane ďalej slúži na úpravu výšky sedu. Kreslo je posadené na plastovom kríži s protišmykovými doplnkami. Plastové prvky vo vysokom lesku zdôrazňujú celkový štýl kresla. Nosnosť je 120 kg.

Produkt Sconto Herné kreslo STIG červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo STIG červená patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo STIG červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo STIG červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo STIG červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo STIG červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?