Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená - popis produktu

Moderné herné kreslo MERLIN vo vzhľade sedadla pretekárskeho vozidla so zaoblenými líniami je navrhnuté s dôrazom nielen na splnenie požiadaviek na pohodlie pre hráčov počítačových hier, ale je tiež prispôsobené pre každodennú kancelársku prácu. Veľkou prednosťou je zdravé a ergonomické sedenie podporené synchrónnym mechanizmom, vďaka ktorému bude operadlo spolu so sedadlom neustále aktívne kopírovať váš sed. Tým dosiahnete tzv. dynamické sedenie, ktoré sa postará o to, že nebudete dlhšiu dobu sedieť v jednej strnulej polohe. Vysoké operadlo navyše pozitívne podporuje zdravé držanie tela. Čalúnenie z kvalitnej PU peny len umocní komfort počas celodenného sedenia. Poťah je vyrobený z príjemnej ekokože v čiernej farbe s výrazným červeným prešívaním na sedadle aj operadle. Výškovo nastaviteľné podrúčky disponujú polohovacími opierkami. Celkovú výšku stoličky si nastavíte podľa vlastných potrieb pomocou páčky s plynovým piestom, rovnako tak jednoducho si prispôsobíte tuhosť hojdacieho mechanizmu pomocou skrutky umiestnenej pod sedadlom. Stabilitu stoličky zaisťuje robustný plastový kríž v čiernej farbe, s červenými protišmykovými prvkami na každom ramene, s plastovými kolieskami vhodnými na koberec. Nosnosť stoličky je do 130 kg. Jednoduchá a rýchla montáž.

Produkt Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo MERLIN čierna/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?