Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 379 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená - popis produktu

Prvotriedne kreslo ADONIS dopraje **pohodlné a nerušené sedenie**. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a športovému dizajnu bude zážitok z hrania oveľa vyšší. Perfektne tak zapadne do každej herne vybudovanej miestnosti, ale skvele sa hodí aj do moderne zariadených pracovní či kancelárií. **Syntetický poťah** príjemný na dotyk s mäkkou výplňou v oblasti sedadla a operadla sa postará o váš maximálny komfort aj pri dlhšom sedení. **Bedrový vankúšik** s **vankúšikom pod hlavu** vás budú vždy držať v správnej polohe, sú ale samostatne odnímateľné, takže ich je možné v prípade potreby odopnúť. **Podrúčky** máte možnosť** nastaviť do výšky**, ktorá vyhovuje vašim pažiam, **operadlo** si zase môžete **ľubovoľne polohovať**. Výšku, tuhosť a uhol sedu si jednoducho nastavíte páčkou so skrutkou pod sedadlom. Môžete si dokonca zvoliť aj **výšku koliesok**. Herné kreslo ADONIS sa naplno prispôsobí vašim predstavám.

Produkt Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená patrí do skupiny produktov Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená - parametre produktu

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo ADONIS čierna/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?