POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna - popis produktu

Cyklistické šortky Resistance Ultra sú určené na dlhé vzdialenosti a dobrodružné jazdy. Vezmite si na svoje ďalšie dobrodružstvo viac a v týchto šortkách budete mať prístup ku všetkému, čo potrebujete počas jazdy. Premyslene umiestnené bezpečné vrecká na stehnách vám umožnia naložiť si ďalšiu výbavu a zásoby. Objavovanie nových ciest a jazda ďalej do divočiny má svoje vlastné jedinečné radosti a výzvy. Tieto šortky vám poskytnú dodatočnú vrstvu ochrany vďaka nášivkám z vysoko odolnej tkaniny na zadnej strane, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabránili roztrhnutiu šortiek, aby ste boli lepšie chránení. Šortky Resistance Ultra sú navrhnuté tak, aby boli flexibilné pri nosení, a sú rovnako vhodné na samostatné použitie ako aj na použitie cez nohavice s trakmi. Silikónové aplikácie na páse poskytujú skvelú priľnavosť, ktorá zaručuje, že budú pevne sedieť na svojom mieste, nech už sa rozhodnete ich nosiť akokoľvek. Sieťovinová šasť na vnútornej strane stehna zvyšuje vetranie a prúdenie vzduchu pre väčšie pohodlie pri každej dobrodružnej jazde. Úprava materiálu DWR bez obsahu fluorokarbónu poskytuje ochranu pred ľahkými prehánkami, alebo postriekaním. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: ochranné časti, sieťové zóny, nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: strečové, odolné, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2x bočné vrecko na zips, zadné vrecko, 2 bočné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu M, XS, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, XS, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťM, XS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RESISTANCE ULTRA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?