POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna - popis produktu

Dámske nohavice na traky Pure VPDS, sú prirodzenou voľbou na každú jazdu. Šortky poskytujú maximálnu funkčnosť na bicykli a počas nevyhnutných zastávok, sú vybavené extrémne elastickými trakmi so širšou časťou v prednej časti, vďaka čomu sa šortky dajú ľahko stiahnuť na prestávky na toaletu bez toho, aby ste si museli vyzliekať dres. Nohavice sú vybavené špecifickou dámskou vložkou W's VPDS Catalyst Pad, tvarovanou pre maximálne pohodlie a obsahujúcou silikónové vložky pre zvýšenú absorpciu vibrácií. Priedušná strečová tkanina s pocitom kompresie poskytuje podporu aj počas najdlhších dní v sedle a reflexné detaily uľahčujú ostatným vidieť vás za zhoršených svetelných podmienok. BENEFIT: sieťková tkanina, s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, reflexné, elastické, antibakteriálne, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, POHLAVIE: dámske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky POC, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XL, XS, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Šortky, Dámske nohavice, Dámské šortky, Krátke nohavice, Dámske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťL, M, S, XL, XS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS LADY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?