SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 169,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna - popis produktu

SANTINI Unico Lady sú dámske šortky s trakmi vyrobené z kvalitných kompresných materiálov. Strategicky strihané šortky, ktoré sú vzadu prekrížené, s ľahkým a priedušným sieťovaným panelom vpredu podporujú vetranie a šortky zostávajú na svojom mieste aj napriek šliapaniu do pedálov vďaka švom bez potreby úchytov na nohy. Super mäkká tkanina neobmedzuje pohyb, bezšvový strih podporuje pohodlie, pretože švy boli obmedzené na to najnutnejšie a stehná majú tepelne zvárané švy pre pohodlie bez pľuzgierov.Model má silikónový lem, takže tkanina prilieha k pokožke, a vysoko výkonnú vložku C3W s ochranným plášťom a ergonomickým 3D povrchom. ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky Santini, veľkosť odpovedá označeniu M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna - parametre produktu

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO LADY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?