POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 199,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna - popis produktu

Kamzíky Špecifická dámska vložka Multi D bola tento rok aktualizovaná a obsahuje mäkšiu a otvorenejšiu penu pre lepšiu priepustnosť vzduchu. Tvar a konštrukcia podložky funguje tak, aby poskytovala podporu a pohodlie pri akejkoľvek jazde, a je obzvlášť vhodná na dlhšie túry v pretekárskej polohe. Do našich podložiek pridávame silikón - a myslíme si, že sme jediní, ktorí to robia - aby sme zvýšili absorpciu vibrácií a pohodlie počas jazdy. Materiál Švy sú v šortkách s náprsenkou obmedzené na minimum a majú tri rôzne potlače na jednom kuse materiálu, ktoré podporujú váš aerodynamický profil a pohodlie. Gripper & Suspenders Gripper na nohaviciach je integrovaný do materiálu, aby zabezpečil maximálne pohodlie a poskytol bezšvový povrch na nohaviciach. Šľapky sú vyrobené z výnimočne pružnej a elastickej sieťoviny pre lepšiu ventiláciu a pohodlie. Umiestnenie jedného širšieho šľapáku vpredu a dvoch tradičných šľapákov vzadu zvyšuje pohodlie počas jazdy a zabezpečuje, že nohavice sedia na svojom mieste počas celej jazdy. Strih Vďaka dodatočnej flexibilite šľapiek a konštrukcii s prekrytím, ktorá umožňuje stiahnutie týchto dámskych šortiek s náprsenkou bez nutnosti vyzliecť si dres, sú šortky s náprsenkou navrhnuté pre funkčnosť na bicykli aj mimo neho. ROČNÉ OBDOBIE: leto, POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske krátke nohavice, patrí značke POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Krátke nohavice, Vložky, Dámske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťL, M, S
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTIMATE VPDS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?