SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna #9388093

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna #9388093

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna #9388093

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna - popis produktu

Dámske cyklistické šortky Sportful Ultra ti zabezpečia výkon a komfort počas dlhých výjazdov bez ohľadu na to či jazdíš po asfaltovej ceste alebo zdolávaš náročny trail. Sú vyhotovené z odolnej strečovej tkaniny, ktorá poskytuje podporu svalom na nohách. Nechýbajú priliehavé, elastické traky s magnetickým patentom uľahčujúcim vyzliekanie a kvalitná DMS vložka. Pre lepšiu viditeľnosť v slabých, svetelných podmienkach sú cyklo kraťasy vybavené reflexnými pásmi. Športovú výživu, mobil a iné drobnosti si môžeš odložiť až do 4 otvorených vreciek. Vlastnosti cyklo šortiek  odolná v 4 smeroch elastická tkanina bočné vrecká na stehnách dve bočné vrecka a dve vrecká v páse priliehavé elastické traky s magnetickým patentom na zadnej strane pre rýchle a jednoduché vyzliekanie minimum švov zamedzuje nepríjemnému treniu DMS vložka reflexné prvky DMS cyklo vložka Cyklistická vložka špeciálne navrhnutá na jazdenie vo vzpriamenej polohe na nespevnených cestách. Vyznačuje sa kvalitnou penou s otvorenou štruktúrou, ktorá má v jednotlivých častiach rôznu hrúbku. Taktiež má nižšiu hmotnosť a je kratšia ako ostatné vložky od Sportfulu.   Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického tímu TotalEnergies oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna #9388093 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky Sportful, veľkosť odpovedá označeniu S, XS, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna #9388093 patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna - parametre produktu

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ULTRA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?