MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená - popis produktu

Dámske, cyklistické šortky s vložkou, vhodné na MTB, gravel, pretekársku cyklistiku a elektrobicykle. Cyklistické šortky so silikónovými lemami na nohaviciach a elastickými vloženými časťami v páse na zadnej strane, výborne a pohodlne sedia na tele. Pohodlie vložky Peak vyhovuje širokému spektru jazdcov. Kvetinový motív na nohách je zladený so zvyškom kolekcie GanesM. BENEFIT: kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: ľahké, komfortné, ergnonomické, elastické, antibakteriálne, VYUŽITIE: gravel, E-bike, MTB, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: bez trakov, nízka hmotnosť, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: PEAK cyklovložka, Spandex, Nylon, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Maloja, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená patrí do skupiny produktov Dámské šortky, je v ponuke značky Maloja, veľkosť odpovedá označeniu XS, farebné prevedenie je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky Maloja, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená - parametre produktu

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená - história ceny a dostupnosti

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

MALOJA Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GANESM. 1/2 LADY - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?