POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá #6239545

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá #6239545

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá #6239545

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá - popis produktu

Šortky W's Pure Bib Shorts VPDS sú prirodzenou voľbou na každú jazdu. Šortky poskytujú maximálnu funkčnosť na bicykli a počas nevyhnutných zastávok, sú vybavené extrémne elastickými šľapkami so širšou časťou v prednej časti, vďaka čomu sa šortky dajú ľahko stiahnuť na prestávky na toaletu bez toho, aby ste si museli vyzliekať dres. Podbradníky sú vybavené špecifickou dámskou vložkou W's VPDS Catalyst Pad, tvarovanou pre maximálne pohodlie a obsahujúcou silikónové vložky pre zvýšenú absorpciu vibrácií. Priedušná strečová tkanina s pocitom kompresie poskytuje podporu aj počas najdlhších dní v sedle a reflexné detaily uľahčujú ostatným vidieť vás za zhoršených svetelných podmienok. ROČNÉ OBDOBIE: leto, POHLAVIE: dámske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá #6239545 patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XS, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XS, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá #6239545 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XS, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťL, M, S, XS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?