POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá - popis produktu

Výnimočne priedušné a úplne vodotesné šortky ideálne do každého vlhkého počasia. Šortky Bastion, vyvinuté na použitie ako vonkajšia vrstva na šortky s trakmi, poskytujú vynikajúcu ochranu pred vplyvmi počasia a ponúkajú slobodu pohybu.Podlepené švy a trojvrstvová tkanina s vodným stĺpcom 15 000 mm a úpravou DWR bez obsahu fluorokarbónu zaistia ochranu pred vniknutím vody a priepustnosť pary 30 000 g / m2 / 24 h vás udrží v suchu zvnútra. Nastavovacie prvky na suchý zips v páse zaisťujú bezpečné uchytenie. Šortky sú dostatočne široké, aby boli kompatibilné s chráničmi kolien. Dve bočné vrecká na zips a menšie vrecko na na zadnej strane poskytujú bezpečné úložisko. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: nepremokavé, ľahké, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu M, S, farebné prevedenie je hnedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je hnedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá - parametre produktu

Farbahnedá
Veľkosťhnedá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťM, S
Farbahnedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - BASTION - hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?