POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna - popis produktu

Šortky vyvinuté na zjazd, ktoré vám pri páde uľahčia opätovné postavenie. Šortky Velocity vyvinuté pre zjazd vám zabezpečia úplnú voľnosť pohybu, aby ste mohli zostať v pohodlí a pod kontrolou, keď sa na trati pohybujete ako jeden celok s bicyklom. Vďaka tvaru, ktorý dokonale sedí s chráničmi kolien, je ľahké zostať chránený v pohodlí pri každej jazde. Šortky sú vyrobené z vysoko odolného materiálu so 4-smernou elasticitou a zosilnené v sedacej časti, takže poskytujú určitú ochranu pred nárazmi a zároveň zabraňujú prístupu vetra a dažďa. Šortky, ktoré sú ideálne na celodenný pobyt v bike parku, majú veľa úložných možností, dve otvorené vrecká na ruky, dve vrecká na zips na nohaviciach a menšie vrecko na kartu na zips vzadu. Ťažký materiál pre výnimočnú odolnosť. Kompatibilné s chráničmi kolien. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: ochranné časti, nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: strečové, odolné, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2x bočné vrecko na zips, 2 bočné vrecká, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, Cordura®, POHLAVIE: pánske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - VELOCITY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?