POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá - popis produktu

Šortky Infinite All-Mountain sú dokonale prispôsobené na jazdu v akýchkoľvek podmienkach, sú veľmi odolné a poskytujú veľkú voľnosť pohybu. Či už jazdíte trail alebo enduro, tieto stredne ťažké šortky poskytujú ochranu a odolnosť. Šortky sú ideálne na použitie za každého počasia, sú vyrobené z materiálu odolného voči vetru a majú úpravu DWR na ochranu proti vode. Šortky sú vyvinuté pre pohodlie, sú vybavené zipsami na stehnách, ktoré kontrolujú vetranie, ako aj klínom bez švov a suchým zipsom v páse pre bezpečné uchytenie. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: odolné, nepremokavé, neprefúkavé, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, Cordura®, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu XS, farebné prevedenie je hnedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je hnedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá - parametre produktu

Farbahnedá
Veľkosťhnedá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťXS
Farbahnedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - INFINITE ALLMOUNTAIN - hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?