POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna - popis produktu

Šortky majú vyvýšenú zadnú časť pre dodatočnú ochranu, sú navrhnuté tak, aby dokonale sedeli na chrániče kolien POC VPD a sú kompatibilné s dámskymi šortkami POC Essential, ktoré poskytujú spoľahlivú kamzíkovú vložku. Šortky sú vyrobené z ľahkej strečovej tkaniny s povrchovou úpravou DWR (Durable Water Repellent) a sú vybavené dvoma vreckami na ruky na zips a samostatným vreckom na kartu na zips pre maximálne bezpečné riešenie úložného priestoru. Systém nastavenia pásu na suchý zips umožňuje každému jazdcovi nájsť si dokonalé prispôsobenie. ROČNÉ OBDOBIE: leto, POHLAVIE: dámske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu XS, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťXS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL MTB - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?