POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna #2746927

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna #2746927

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna #2746927

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna - popis produktu

Krátke nohavice s trakmi Essential Road VPDS poskytujú skvelú funkčnosť pri každej jazde. Či už ide o preteky, tréning, alebo len víkendovú jazdu, tieto šortky kombinujú výkon, ochranu a pohodlie. Vložka Novo aktualizovaná vložka Multi D sa vyznačuje mäkšou a otvorenejšou penou pre lepšiu priepustnosť vzduchu a priedušnosť. Vložka je tvarovaná tak, aby zvýšila pohodlie pri každej jazde a je obzvlášť vhodná na dlhšie túry v pretekárskej polohe. Silikónové prvky vo vložke - niečo, čo považujeme za jedinečné pre POC - zvyšujú absorpciu vibrácií a pohodlie počas jazdy. Materiál Priedušná, kompresná tkanina a pretekársky strih na zvýšenie pohodlia a výkonu pri dlhšej jazde. Všetky švy sú úplne ploché, aby sa zvýšilo pohodlie na pokožke. Gripy 10 cm široký gripper na nohaviciach so silikónovou potlačou na vnútornej strane zaručuje, že šortky zostanú pevne a pohodlne na svojom mieste počas celej jazdy. Traky Elastické traky bez švov poskytujú skvelé pohodlie, zatiaľ čo sieťovina cez hornú časť tela zvyšuje priedušnosť. Bezpečnosť Reflexné detaily na nohaviciach vrátane loga POC okolo nohavíc pomáhajú zlepšiť vašu viditeľnosť, najmä pri slabom osvetlení. BENEFIT: sieťková tkanina, s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, reflexné, elastické, antibakteriálne, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna #2746927 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu M, S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťM, S
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ESSENTIAL ROAD VPDS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?