POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna - popis produktu

Šortky Pure Bib Shorts VPDS sú základné nohavice vybavené funkciami, vďaka ktorým sú vhodné na každú jazdu. Vložka Šortky sú vybavené vložkou VPDS Catalyst, bez švov na každú jazdu. Rovnako ako všetky naše vložky, aj VPDS Catalyst je vybavená silikónovými prvkami, ktoré zvyšujú absorpciu vibrácií pre pohodlnejšiu jazdu. Materiál Osnova pletenia materiálu poskytuje spoľahlivú pružnosť pre bezpečné a pohodlné nosenie. Pretekársky strih pre väčšie pohodlie pri dlhšej jazde. Všetky švy sú úplne ploché, aby sa zvýšilo pohodlie na pokožke. Gripy Gripy na nohaviciach merajú 7 cm na šírku a sú vybavené silikónovou potlačou na vnútornej strane, ktorá zaručuje, že traky zostanú bezpečne na svojom mieste počas každej jazdy. Traky Traky sú vyrobené z vysoko odvetranej sieťoviny pre maximálnu priedušnosť. Bezpečnosť Reflexné detaily na nohaviciach pomáhajú zlepšiť vašu viditeľnosť, najmä pri slabom osvetlení. BENEFIT: sieťková tkanina, s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, reflexné, elastické, antibakteriálne, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, POHLAVIE: pánske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PURE VPDS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?